För utställare och media

Under MatJordensdag finns ett förhandlat boendepaket med Bokenäset och ett samarbete med Dronepix som kommer filma mässan med drönare

Dronepix är den enda godkända drönarfotografen under mässdagarna. Vi har djur på flera ställen inom området och särskild hänsyn behöver beaktas för att undvika olyckor, därav detta beslut.

Kort info

Vi kommer ha ett mäss-center vid Silon, meddela när du anländer så visar vi vart ni skall vara på området.

Mäss & media-center under dagarna kommer vara vid Silon.

JUF och tävlingsledningen för SM kommer ha eget tält invid tävlingsområdet.

Inflyttning av maskiner och större delar kan börja på tisdag 12 sept - alla tält kommer då inte vara uppsatta så efter överenskommelse med oss kan ni ställa av material tillfälligt - tänk på att vädersäkra. Vi kommer ha bevakning av området från Onsdag. Fredag morgon behöver alla större maskiner finnas på sina respektive ytor. Stora restaurangtältet kommer ha öppet restaurangen för hungriga utställare och SM-plöjare från onsdag kväll, övriga tälten beräknas vara helt klara på torsdag kväll.

Mässan öppnar 10.00 på lördagen och stänger på söndag 16.00 - Tävlingsplöjare till SM kommer börja något tidigare utifrån programmet, de börjar med deltävlingarna redan under onsdagen.

Vi önskar att ni som har försäljning på mässan helst använder kort eller Swish som betalningsmedel i montrarna - detta så vi minimerar mängden kontanter på området - det är hälsosamt för alla!

Utställarparkering för en (1) bil per utställare kommer vi att skylta separat och det kommer vara inne på området, men ytan är totalt ganska stor (nästan 100 ha) så lasta ur era bilar där ni skall vara, åk därefter och parkera - med boendebiljett i rutan. Det blir ganska välfyllt mässområde så bilarna kan inte finnas vid montrarna.

Logo Matjordensdag
Kalender
 
Nyhet
Pressrelease
LinkedIn
Facebook
Instagram


   

Boka din monterplats på MatJordensdag 2017

Utställarinfo och områdeskarta längre ned på sidan

       Matjordensdag